Més d'una dècada desenvolupant projectes a Internet
On som i com arribar a DRAC telemàtic

DRAC telemàtic: C/ Transversal 226 , 08225 TERRASSA (Barcelona)
Tel. 93 736 48 30


Per arribar al DRAC, venint per autopista, s'ha d'agafar la sortida Terrassa o Terrassa Centre (segons vingueu per una autopista o altra):

  • Autopista C-58: Sortida 21. (Terrassa Centre)
  • Túnels de Vallvidrera: Es passen els peatges del túnel mateix i el de Sant Cugat-Rubí. Després d'aquest, la segona sortida TERRASSA CENTRE.
Es passa per davant de l'Hotel Don Cándido i, a la rotonda, gireu a l'esquerra i gireu a la dreta el primer carrer, que és Arquímedes, i seguiu recte; aneu paral·lels a la Rambla, fins que al final d'aquest carrer sortireu davant del Centre Cultural de la Caixa de Terrassa. Seguiu amunt fins passar per sota el pont de la via de Renfe.

Al final de Josep Tarradellas, el carrer gira 90º a la dreta i es converteix en Avinguda Abat Marcet

Una vegada a Abat Marcet, heu de seguir recte comptant les cruïlles amb semàfor, que seran quatre.
Atenció a la segona cruïlla, que el semàfor és doble. En té dos a la dreta i dos a l'esquerra, però només s'ha de comptar una cruïlla.

Entre el tercer i quart semàfors, a l'esquerra, veureu el camp de futbol (es veuen les torres d'il·luminació). Això pot servir de referència.

En aquest quart semàfor heu de girar a la dreta. És el carrer Bartomeu Amat i, al segon carrer, torneu a girar a la dreta. És el carrer Transversal. Aparcament : Tot el voltant de la Plaça del Triomf és zona blava !

Nosaltres som a 40 metres, al número 226 baixos, just davant d'una plaça (Rosa Mora).

Si arribant us compliqueu, truqueu al telèfon 93.736.48.30 que algú us indicarà com arribar.