Més d'una dècada desenvolupant projectes a Internet
Alguns d'entre molts projectes dissenyats i programats per DRAC
 
Fanatic fitness - http://www.fanaticfitness.es

Fanatic fitness Fanatic fitness és un establiment expert en nutrició i esport. El web és un catàleg dels seus productes, amb la possibilitat de fer-ne la reserva en línia. Cada un dels productes incorpora els marcadors socials de Facebook, Twitter i Google +. A més, compta amb un altre element innovador i destacat: es tracta d'un web realitzat amb disseny web adaptatiu o responsive design, que s'adapta òptimament als diversos formats de pantalla.

Vicenç Piera Belles Arts - http://www.vpiera.com

Vicenç Piera Belles Arts Nou web de Vicenç Piera Belles Arts. Es tracta d'una botiga en línia amb un catàleg de milers de productes especialitzats en les belles arts, el disseny, les manualitats i la papereria, a banda d'incloure consumibles informàtics i objectes de regal. Hem treballat a fons l'organització clara i estructurada del catàleg i l'hem acompanyat d'una navegació intuïtiva i agradable.

Maku™ Barcelona - http://www.makueurope.com

Maku™ Barcelona Nou web de Maku™ Barcelona, empresa que, amb experiència i creativitat, posa a disposició del mercat les seves creacions de marroquineria i les seves col·leccions de regal. Del web en destaca l'organització dels productes per col·leccions i per tipus de producte. D'aquesta manera, el catàleg és navegable segons els interessos dels diferents tipus d'usuari.

Associació Catalana d'Optometria i Teràpia Visual - http://www.acotv.org

ACOTV Amb aquest nou web l'Associació Catalana d'Optometria i Teràpia Visual ha fet un salt endavant no només a nivell gràfic sinó també en autonomia per actualitzar els continguts i donar un bon servei als usuaris. Una bona ordenació dels continguts també ha fet millorar l'experiència de navegació.

Jaume Cabré - http://www.jaumecabre.cat

Jaume Cabré El web de l'escriptor Jaume Cabré va plantejar-se com a espai de treball i de divulgació de la seva obra, amb especial relleu de l'obra traduïda. La projecció internacional de l'escriptor va portar-nos a un espai multilingüe, amb cinc versions idiomàtiques. El resultat, una molt bona acollida arreu.

Dominio Romano - http://www.dominioromano.com

Dominio Romano Dominio Romano és la web per donar a conèixer i consolidar les 3 monovarietals de vi negre fi de Ribera del Duero. Vam dotar de gran força visual l'espai web per transmetre els valors d'aquestes varietats de vi.

CCAM - http://www.ccam.cat

CCAM Web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, que atén les necessitats d'aquests tres sectors, gestionant-ne les polítiques públiques de promoció i treballant per enriquir les sinèrgies i la participació de tota mena d'institucions i actors socials vinculats.

AGME - http://www.agmedirect.es

AGME Espai online d'AGME, Agencia de Medios Directos. En destaca l'absència de fotografies i una treballada imatge neta i clara.

Lotes de Navidad - http://regalosdenavidad.disbesa.com/

Lotes de Navidad Botiga online de lots de Nadal, cistelles nadalenques i regals de Nadal del Grup Disbesa-Darnés, referent de la distribució per al sector hostaler i alimentari. El web també permet comprar safates i cistelles de Nadal, maletes i caixes de pernil i estoigs combinats.

Prefabricats Lomar - http://www.prefabricatslomar.com

Prefabricats Lomar Nou web de Prefabricats Lomar, una empresa de referència en el sector dels sostres unidireccionals i en el dels paviments de formigó i de terratzo exterior. El nou web compta amb un cercador tant de productes com de fitxes tècniques per agilitar l'obtenció de la informació. La fitxa del producte també s'ha treballat per evitar la sobrecàrrega textual de la pàgina.

Restaurant La Mola - http://www.lamola.com

La Mola El Restaurant La Mola requeria un nou redisseny del web. Un dels reptes majors radicava en l'organització dels amplis continguts textuals alhora que presentar-los visualment de manera atractiva. La programació ha incorporat solucions que ajuden en la navegació i visualització dels continguts.

XupXup fa la cassola - http://www.xup-xup.com

XupXup El nou web del XupXup aposta per la netedat visual per cedir tot el protagonisme al producte. Les cuidades fotografies conviden a la compra i degustació dels seus menjars i l'ordenació clara i conceptual del catàleg guien l'usuari en la navegació del web..

Justonline - http://www.justonline.es

Justonline Es tracta de la renovació i actualització de la botiga de l'ONG Alternativa 3 dirigida al consumidor final. S'ha dissenyat d'acord amb la guia gràfica general i facilitant la visualització del producte així com agilitant el procés de compra online.

RodaMots, cada dia un mot

RodaMots El RodaMots és un butlletí que envia un missatge electrònic diari a totes les persones que s'hi volen subscriure. Aquest missatge conté una paraula o expressió de la nostra llengua, amb el seu significat i un exemple d'ús. Al DRAC hi col·laborem en l'enviament dels missatges als seus gairebé 25.000 subscriptors.

Alravasa - http://www.alravasa.com

Alravasa Alravasa és un nou exemple de la versatilitat del nostre gestor de continguts. Amb la mateixa eina aconseguim fluxos de navegació i visualitzacions molt diverses entre els webs que programem per als nostres clients. En el cas d'Alravasa, la imatge del producte pren el màxim protagonisme.

Codis d'Amor - http://www.lovecodes.net

Love Codes Hem donat suport i col·laboració al projecte del dissenyador Pep Domènech i del joier Fidel Roca. Amb aquest web es poden personalitzar joies en forma de QR amb el missatge que vulgui l'usuari. Una manera diferent i innovadora de comunicar i de sorprendre als éssers estimats.

Drac - http://www.dracsl.com

Drac Drac SL ha comptat amb la nostra col·laboració per reorganitzar i endreçar el seu web. Ens enfrontàvem a un catàleg tècnic amb una profunditat de nivells i detalls que requeria solucions d'estructura i navegabilitat. La programació i el disseny s'han posat al servei d'aquests requeriments.

Pablito del Monte - http://www.pablitodelmonte.com

Pablito del Monte Empresa de productes de delicatessen amb denominació d'origen: xoriço, pernil, llom ibèric... El web és una eina de presentació de l'empresa i els productes, pensada no només pel client final sinó també per als distribuïdors i altres col·laboradors.

Andreu Martín - http://www.andreumartin.com

Andreu Martín Web de l'escriptor Andreu Martín. El DRAC hem col·laborat en la digitalització completa de l'autor i les seves obres.

PelutsPerduts - http://www.pelutsperduts.com

PelutsPerduts PelutsPerduts és un web on publicar gats i gossos trobats, perduts i robats a Catalunya. Vol ser una eina d'ajuda per aquells que han perdut o trobat un animal. Permet situar sobre el mapa el lloc exacte on s'ha perdut o trobat l'animal o bé on ha estat robat. A més, cada fitxa compta amb un codi QR, un enllaç directe i la possibilitat de compartir-la a les xarxes Facebook i Twitter.

Cámaras termográficas - http://www.camaras-termograficas.es

Cámaras termográficas Microsite específic per a la promoció de les càmeres termogràfiques de Testo. L'espai neix de la voluntat de Testo d'impulsar la venda d'aquest producte. Amb aquesta finalitat s'ha creat el microsite i se'n contracta el posicionament. El posicionament és el procés pel qual, per a determinades cerques als buscadors, el web aparegui tan amunt com sigui possible.

Aquanea - http://www.aquanea.com

Aquanea A causa del gran volum d'informació a presentar en cada un dels productes d'aquesta empresa especialitzada en tècniques de bioenginyeria, i per evitar planes excessivament llargues, al seu nou web hi hem aplicat diversos efectes sobre el text que ens permeten una òptima visualització del contingut sense estirar massa les planes. Tot plegat, mantenint el compromís d'automanteniment, aplicat a amplis espais del web.

Medisana - http://www.medisana.es

Medisana Vam adaptar el web de Medisana, empresa dedicada a la salut, el benestar i les atencions personals, a la imatge corporativa global del grup. Un treballat catàleg, amb famílies de productes amb estètica diferent, i una secció de punts de venda atractiva i pràctica van acabar d'arrodonir un projecte sòlid que inclou, també, comerç electrònic.

Ariadna - http://www.ariadna.cat

Ariadna Web del sistema de gestió del consum energètic Ariadna. Els requeriments del projecte incloïen una estructura clara, un disseny net i transparent i limitar la sobreinformació tècnica en pantalla. Per tot plegat, vam implementar un web amb una navegació altament usable i una presentació gràfica atractiva i clara.

Copisteria Garriga - http://www.copisteria-garriga.com

Copisteria Garriga Copisteria Garriga desitjava un espai web on donar a conèixer el seu ventall de serveis i productes i on oferir informació detallada de com realitzar les comandes i de la seva ubicació i dades de contacte. Ho vam bastir amb un agosarat disseny innovador que comunica eficientment la imatge de marca.

La Taula de Paula - http://www.latauladepaula.com

La Taula de Paula Es tracta del web del restaurant braseria valencià La taula de Paula. Hem bastit el projecte d'una gran càrrega gràfica, reservant el contingut textual per a destacar la Carta i els Menús de grups, especialment. També hem reservat un espai especial a les dades i formularis de contacte per facilitar el procés de reserves.

Cara a cara - http://cac.drac.com

CAC Es tracta del nou espai a internet del Cara a cara, la secció d'entrevistes de Víctor Colomer al Diari de Sabadell. Al DRAC col·laborem amb ell des del 1996 portant a internet les esmentades entrevistes. Amb aquest nou web, creat amb el gestor de continguts WordPress, hem guanyat en usabilitat, autonomia d'actualització dels continguts, fàcil implementació d'eines com l'RSS, l'estructuració de continguts en etiquetes i categories, etc.

Saint Honoré - http://www.sainthonore.es

Saint Honoré El principal repte del web de l'empresa de papers pintats, vinils i revestiments murals Saint Honoré radicava en la necessitat d'organitzar sota diversos criteris moltes col·leccions, amb molt material fotogràfic. També vam aconseguir que, amb un cop d'ull a la portada, l'usuari identifiqués ràpidament el que trobaria en planes interiors, sense necessitat de modificar-ne gaire sovintejadament el contingut.

lesrevistes.cat - http://www.lesrevistes.cat

lesrevistes.cat Portal de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC). Amb el software propi del DRAC hem pogut bastir no només aquest portal sinó també les 150 webs de les revistes associades, fornit tot plegat amb la llibertat d'automanteniment que els presta el gestor de continguts del DRAC.

La Cambra - http://www.cambraterrassa.es

La Cambra Web de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa. El sistema programat i aplicat inclou el servei d'automanteniment, un servei de subscripcions en línia i les possibilitats d'actualització diària que requereix el projecte.