MÚs d'una dŔcada desenvolupant projectes a Internet

Servidors de comunicacions (proxy), servidors d'e-mail i copies de seguretat del correuTingueu el control de la vostra xarxa amb un servidor propi de comunicacions, adaptat a les vostres especificacions i necessitats, amb funcionalitats com servidor de comunicacions, servidor de correu electr˛nic amb c˛pies de tot el correu de la vostra empresa...

El correu segur de la vostra pr˛pia empresa de forma local o al n˙vol

Us permetrÓ controlar la navegaciˇ dels usuaris a la xarxa, restringir l'accÚs en determinades franges horÓries, o a determinades webs, o a determinats usuaris, establir qualsevol tipus de norma, fins i tot la navegaciˇ autentificada amb usuari i contrasenya, accedir al mateix correu electr˛nic des de m˙ltilples llocs, entre d'altres.

El servidor disposa d'antivirus i de sistema antispam (evita el correu no desitjat, phishing, correu brossa) i, opcionalment, de c˛pies dels correus entrants i sortints. Si s'arriba a donar el cas que el servidor no estÓ disponible, el servei de mail relay guarda tot el correu que rebeu fins que pugui ser lliurat.

Es connecta a travÚs de la vostra connexiˇ corporativa d'ADSL, fibra o cable i tambÚ s'habilita per poder allotjar la vostra intranet, fer ˙s dels serveis d'ftp i administrar els usuaris que voleu que es connectin a la vostra xarxa.

La gestiˇ del servidor la podeu fer per web, a travÚs del vostre navegador usual, sense preocupar-vos ni d'actualitzacions del software ni de la seguretat. Nosaltres ens fem cÓrrec en remot del manteniment de tots els serveis.

Consulta, tambÚ, el Servei Professional d'AssistŔncia PLUSNova eina per gestionar el correu electr˛nic d'una manera senzilla i c˛moda

No importa quin tipus de programa de correu facis servir (Android, Thunderbird, Apple,..) perquŔ podrÓs consultar els teus missatges sempre i remotament, des de casa, des de la feina o des del m˛bil, amb qualsevol navegador.

Podem ubicar el teu correu electr˛nic dins la teva empresa o al n˙vol.

Poder compartir la llibreta d'adreces, els mails i l'agenda de contactes entre els teus usuaris en qualsevol lloc i moment, Ús una de les moltes utilitats d'aquesta eina.

Ofereix les mateixes funcionalitats que Microsoft Exchange amb la diferŔncia que no haurÓs de pagar les costoses llicŔncies.

Calendari compartit
Calendari compartit
Llibreta d'adreces compartida
Llibreta d'adreces compartida
Safata d'entrada del correu
Safata d'entrada del correu