Més d'una dècada desenvolupant projectes a Internet
 
Correu i Blackberry

< tornar a l'índex de servei tècnic

Què he de fer per configurar la meva Blackberry ©

L'avantatge més gran i mundialment reconeguda dels dispositius Blackberry respecte els seus competidors és l'anomenat correu Push, o Push Mail, sistema que fa que el correu sigui enviat (d'aquí push, empènyer) cap al dispositiu immediatament quan arriba al servidor, enlloc del sistema habitual on és el dispositiu el que cada X minuts executa una petició al servidor.

Per tant, utilitzant la tecnologia "Push Mail" aconseguim rebre els mails de forma immediata al nostre dispositiu Blackberry.

Quin és el millor sistema per rebre el nostre mail a la Blackbery sense incidències

Qualsevol propietari d'una Blackberry pot donar d'alta una adreça del domini @mobileemail.nomoperador sense cap mena de cost. Només necessitem el PIN i l'IMEI de l'aparell, que trobareu a la capsa original o anant amb l'aparell a OPCIONS > ESTAT:

 • Si l'operador és Movistar: http://correo.movistar.net
 • Si l'operador és Vodafone: http://www.mobileemail.vodafone.es/
 • Si l'operador és Orange: http://www.blackberry.orange.es/

  Donar d'alta la vostra adreça "mòbil" és fàcil i aquesta adreça quedarà només associada al vostre dispositiu.

  Un cop hagueu donat d'alta l'adreça a través del vostre operador, ens la comuniqueu a Suport (suport@drac.com) i ho configurarem per tal que, de qualsevol mail que s'envii a la vostra adreça corporativa, una còpia vagi a parar de forma immediata al vostre dispositiu de butxaca, sempre que tingueu cobertura, és clar ;-)

  Què passa si configuro el meu compte pop del DRAC al dispositiu mòbil

  No s'ha de configurar el configurar el vostre compte de correu al client de l'ordinador (per exemple Outlook) i alhora a la Blackberry ©. En la majoria de servidors les bústies de correu queden malmeses degut a una concurrència de sessions: la que s'executa des del client de correu, i la que prové del servidor de Blackberry, que també inicia una sessió contra la vostra bústia periòdicament.

   

  * Si teniu cap dubte o problema, poseu-vos en contacte amb el departament de suport del DRAC o bé envieu un mail a suport@drac.com

  juny 2008